Aanhouding na gewelddadige winkeldiefstal

zaterdag 25 mei 2013

Veendam - Vrijdagavond heeft de politie twee mannen aangehouden na een gewelddadige winkeldiefstal, waarbij een supermarktmedewerker van een van de twee een kopstoot kreeg.

In de supermarkt aan De Reede werden de twee betrapt bij dediefstal van enkele pakken melk. De medewerker kreeg een kopstoot en daarnagingen de twee er vandoor in een auto. De 27-jarige supermarktmedewerker liepeen bloedneus op. De politie stelde een onderzoek in, waarbij camerabeeldenwerden bekeken. Daarbij herkende een van de agenten een van de verdachten.Daarnaast was het kenteken van de auto ook genoteerd. Daarna gingen depolitiemannen naar het adres in Veendam waar de auto thuishoorde. Daar werd eenvan de twee verdachten aangetroffen. De andere verdachte werd kort daarna bij dewoning aangetroffen en aangehouden. In de auto, die bij de woning stond, lagende pakken melk. De twee mannen, een 45-jarige man zonder vast woonadres en een42-jarige man uit Veendam, zijn ingesloten voor een nader onderzoek. De auto isin beslag genomen omdat bij controle bleek dat de eigenaar, de 42-jarigeVeendammer, een belastingschuld heeft en de auto op verzoek van de Douane konworden in beslag genomen.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Veendam | 112 alarmeringen Veendam | Goedkoop Tanken in Veendam | Supermarkten in Veendam | Weerbericht Veendam